TRABZON / ARAKLI - Araklı Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Kurumumuzda daha önceki yıllarda Klavye Teknikleri ve Bilgisyar kurslarına katılan, daha sonra yine kurumumuzdaki KPSS kursuna katılan ve Trabzon Adliyesi'ne katip olarak atanan Mahmut YILMAZ kurumumuzu ziyaret ederek klavye teknikleri kursumuzdaki öğrencilerimize tecrübelerini aktardı.

Şbt

Öğretmenimiz Ceyhun DİLBER eşliğinde klavye teknikleri kursumuz başlamıştır.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı, Halk Eğitim Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) dijital platformunu hayata geçirdi. Platformla, halk eğitim merkezlerinde yüz yüze açılan kurslara uzaktan eğitim ile katılmak mümkün olacak.

Ock

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekibinden polislerimiz kursiyerlerimize bağımlılıkla mücadele ile ilgili bilgilendirme çalışması yaptı.

Ock

Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kursiyerlerimize sosyal medya dolandırıcılığı ve KADES konusunda bilgilendirme yapıldı.

İlçe emniyet Müdürü'müz Sayın  Veli GÖÇMEN tarafından kursiyerlerimiz sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık yöntemleri konusunda bilgilendirildi.

Daha sonra polisler tarafından KADES uygulaması konusunda bilgilendrime yapıldı.

Kas

Kurumumuz bünyesinde açılan Sertifikalı Bilgisayarlı Muhasebe  Kursları başladı.Kurslara katılmak isteyen kursiyerleyimiz başvurularını bizzat kurumumuza gelerek ya da web sitemiz üzerinden online olarak ta yapabilir.

Kas

Kurumumuz bünyesinde açılan giyim kurslarımız başladı.Kurslara katılmak isteyen kursiyerleyimiz başvurularını bizzat kurumumuza gelerek ya da web sitemiz üzerinden online olarak ta yapabilir.

Ağu

Cumhuriyet bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının olmazsa olmazı Trabzon Yöresi Halkoyunları ekibimiz kutlamalarda en ilgi çeken ekip olarak dikkat çekiyor.

Ağu

Bilgiye ulaşmanın en kolay yolu internet ve sosyal medyadır. Dijital becerilerin ve sosyal medyanın verimli kullanılması ile ilgili kurum çalışanlarımıza bilgilendirme yapıldı.

Ağu

Bakanlığımız tarafından projelendirilen Sıfır Atık Projesi çerçevesinde çalışmalar yaptık.

Ağu

Resim Kursu öğrencilerimizle birlikte kurum bahçe duvarlarını kurslarımızı tanıtıcı resimlerle renklendiriyoruz.